Maak haast met aanvraag subsidie praktijkleren

Op 15 september 2014 moeten alle aanvragen subsidie praktijkleren binnen zijn bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Als u uw aanvraag nog niet heeft ingediend, moet u dus snel zijn.

Het tijdvak voor de aanvraag van subsidieregeling praktijkleren (pdf) is op 2 juni ingegaan. RVO heeft inmiddels ruim 35.000 aanvragen ontvangen. Als u nog subsidie wilt aanvragen voor een praktijkleer- of werkleerplek voor een leerling of een medewerker, moet u zorgen dat u uw aanvraag uiterlijk 15 september vóór 17.00 uur indient. Dit kan door middel van eHerkenning bij het eLoket.

Ruim voldoende tijd in voor het invullen van het aanvraagformulier

Wilt u voor meerdere werknemers of leerlingen subsidie praktijkleren aanvragen, dan moet u ook meerdere aanvragen indienen. Dient u meerdere subsidieaanvragen in, dan zijn al een paar velden op het digitale formulier ingevuld, bijvoorbeeld de erkenningscode en de crebo-code. Als het om een andere erkenning of opleiding gaat dan in de velden wordt aangegeven, moet u de velden handmatig wijzigen. Dit kan dus wat meer tijd kosten. Trek daarom voldoende tijd uit voor het invullen van het formulier.

Stel gratis uw vragen

MKB AdviesdeskHeeft u vragen over bovenstaand onderwerp, dan kunt u deze als Premium-abonnee gratis stellen aan de experts van MKB Adviesdesk. U krijgt gegarandeerd antwoord binnen vijf werkdagen. Wacht niet langer en stel uw vraag!