U bent hier

Onderneming & Arbo
Maak Het Nieuwe Werken tot een succes

Maak Het Nieuwe Werken tot een succes

Op maandag 7 november start de Week van Het Nieuwe Werken. De insteek van deze week is om werknemers en werkgevers enthousiast te maken over Het Nieuwe Werken en daadwerkelijk stappen te ondernemen om het werk anders te organiseren. De Week van het Nieuwe Werken is onderdeel van de campagne die ‘Het Nieuwe Werken doe je zelf!’ wordt genoemd.

Deze campagne is georganiseerd door Stichting Natuur & Milieu, platform Slim werken Slim reizen en Centraal Beheer Achmea. Om Het Nieuwe Werken (HNW) tot een succes te maken, is een verandering van gedrag en mentaliteit op de werkvloer nodig. Het is dan ook belangrijk om kleine stapjes te zetten, zodat iedereen aan deze nieuwe werkvorm kan wennen. Gedurende de Week van Het Nieuwe Werken worden de voordelen van HNW benadrukt en wordt uitgelegd hoe u deze vorm van werken implementeert.

Aanmoedigingsprijs voor Het Nieuwe Werken

Tijdens deze week kunt u een kijkje nemen bij verschillende organisaties die al actief zijn op het gebied van HNW. Ook reiken de organisatoren van de campagne een aanmoedigingsprijs uit aan de organisatie die het meest gemotiveerd is om HNW in te voeren. In Utrecht bevindt zich Het Nieuwe Werken Hoofdkwartier. Hier worden de hele week workshops, seminars, discussies en andere activiteiten georganiseerd. Op de website van Het Nieuwe Werken doe je zelf! vindt u een gedetailleerde agenda.